Over Daisy

Mijn naam is Daisy. Liefdevol, open en betrokken. Het liefst in de natuur en altijd geïnteresseerd in alles wat ons beweegt als ziel en als mens.

Al van jongs af aan voelde en zag ik misschien meer dan anderen. Het maakte mij nieuwsgierig naar waar iets precies vandaan kwam en hoe de wereld in elkaar zat.
De diepe gevoelens die ik vaak in mensen zag en voelde blokkeren, maakte dat ik wilde weten waar deze oorspronkelijk vandaan kwamen en wat maakte dat ze deze niet konden uiten.

Dat ik een opleiding tot therapeut wilde gaan doen, wist ik daarom al snel. Iets voor mensen kunnen betekenen en met ze werken op een diepere laag, voelde als heel vanzelfsprekend. Tijdens de opleiding en ook nadat ik mijn eerste praktijk had geopend ben ik mij blijven verdiepen in de diverse vormen van therapie en coaching waarbij mijn aandacht steeds meer uitging naar regressietherapie, voorouderlijke lijnen en de periode rondom conceptie, zwangerschap en geboorte.

In de jaren daarna verhuisde ik voor een aantal jaar naar verschillende plekken in het buitenland. Het avontuur, de mooie ontmoetingen en uitdagingen hebben me veel inzichten gegeven in mezelf, het leven en in mensen in het algemeen.

Het verlangen om weer een praktijk te openen bleef en bracht me eind 2015 weer terug naar Nederland. Ik volgde opnieuw een opleiding, diverse trainingen en masterclasses en vond een mooie plek in het Mastbos waar ik mijn praktijk opende.

In mijn praktijk gaan we terug naar de oorsprong van datgene waar je in je dagelijkse leven tegenaan loopt. We gaan terug om te kijken waar het is begonnen, welk verhaal het vertelt en waarom het er nog steeds is.

Wil je weten of ik iets voor je kan betekenen?

Daisy Schilder | Hanke Arkenbout portretshoot